Фрея-Аква™ (Cu) Мідь, монодобриво

Комбінований комплекс хелату міді з NPK. Висока потреба у міді: пшениця, ячмінь, тритикале, овес, рис, морква, люцерна, льон, газонні трави, цибуля, часник. Середня потреба: кукурудза, сорго, зернобобові, олійні, конюшина, капуста, огірки, редька, перець, помідор, виноград, черешня, слива. Для корегування мінерального живлення та від хвороб рослин в різних ґрунтово-кліматичних умовах та при різних технологіях вирощування культур.

  • Прискорює засвоювання елементів живлення рослинами.
  • Забезпечує підвищення врожайності від 10 до 20%.
  • Надає рослинам збалансованої кількісті елементів живлення.
  • Незамінний елемент для процесів дихання, фотосинтезу, метаболізму азоту, лігніфікації і стійкості рослин проти грибкових хвороб та вилягання.
  • Помітна регуляторна роль у транспорті електронів навколо фотосистеми (ФС­І).
  • Забезпечує детоксикацію супероксидних радикалів. Активізує процеси синтезу білка.
  • Регулює активність нітратредуктази у бульбочках бобових, яка причетна до процесів відновлення нітратів при засвоєнні молекулярного азоту.
  • Поліпшує водний обмін рослин в умовах підвищених температур та низької вологості повітря.
  • Посилює фізіологічну стійкості та адаптацію рослин до високих температур.
  • Захищає хлорофіл від руйнування.
  • Підвищує окупність високих доз азоту і фосфору.
  • Бере участь у біосинтезі лігніну, з яким пов’язана механічна міцність стебла і стійкість до вилягання.
  • Збільшує стійкість соняшнику до іржі, до несправжньої борошнистої роси у буряка, фітофторозу картоплі, плямистості та фітофторозу помідорів, бактеріозу картоплі.
  • Відіграє ключову роль у передачі води по ксилемі та поживних речовин із коренів до пагонів.

Склад, г/л

Мідь Cu 55
Азот N 30
Фосфор P 6
Калій K 5
Сірка S 65

Рідина темно-синього кольору.

 

ДОВІДКА

Найбільший дефіцит (Cu) міді спостерігається на легких, кислих, лужних, багатих на карбонати ґрунтах, на торф’яних ґрунтах з високим вмістом органічної речовини та рухомого фосфору.

Наслідки дефіциту (Cu) міді для рослин:

  • порушення росту і розвитку рослин, обміну речовин;
  • зниження стійкості до збудників хвороб;
  • руйнація хлорофілу;
  • зменшення лігніфікації клітинних стінок і стійкості до вилягання;
  • руйнація квіток і погіршення вуглеводного обміну у рослин пшениці після цвітіння.

Плануєш купувати великий об’єм?
І тобі потрібна знижка?

Замов дзвінок, вказавши свій телефон,
і ми зв’яжемося з цікавою пропозицією!

    Плануєш купувати великий об’єм?
    І тобі потрібна знижка?

    Замов дзвінок, вказавши свій телефон,
    і ми зв’яжемося з цікавою пропозицією!