Фрея-Аква™ (Cu) Мідь, монодобриво

Комбінований комплекс хелату міді з NPK. Висока потреба у міді: пшениця, ячмінь, тритикале, овес, рис, морква, люцерна, льон, газонні трави, цибуля, часник. Середня потреба: кукурудза, сорго, зернобобові, олійні, конюшина, капуста, огірки, редька, перець, помідор, виноград, черешня, слива. Для корегування мінерального живлення та від хвороб рослин в різних ґрунтово-кліматичних умовах та при різних технологіях вирощування культур.
- Прискорює засвоювання елементів живлення рослинами.
- Забезпечує підвищення врожайності від 10 до 20%.
- Надає рослинам збалансованої кількісті елементів живлення.
- Незамінний елемент для процесів дихання, фотосинтезу, метаболізму азоту, лігніфікації і стійкості рослин проти грибкових хвороб та вилягання.
- Помітна регуляторна роль у транспорті електронів навколо фотосистеми (ФСІ).
- Забезпечує детоксикацію супероксидних радикалів. Активізує процеси синтезу білка.
- Регулює активність нітратредуктази у бульбочках бобових, яка причетна до процесів відновлення нітратів при засвоєнні молекулярного азоту.
- Поліпшує водний обмін рослин в умовах підвищених температур та низької вологості повітря.
- Посилює фізіологічну стійкості та адаптацію рослин до високих температур.
- Захищає хлорофіл від руйнування.
- Підвищує окупність високих доз азоту і фосфору.
- Бере участь у біосинтезі лігніну, з яким пов’язана механічна міцність стебла і стійкість до вилягання.
- Збільшує стійкість соняшнику до іржі, до несправжньої борошнистої роси у буряка, фітофторозу картоплі, плямистості та фітофторозу помідорів, бактеріозу картоплі.
- Відіграє ключову роль у передачі води по ксилемі та поживних речовин із коренів до пагонів.
Склад, г/л
Мідь | Cu | 55 |
Азот | N | 30 |
Фосфор | P | 6 |
Калій | K | 5 |
Сірка | S | 65 |
Рідина темно-синього кольору.
ДОВІДКА
Найбільший дефіцит (Cu) міді спостерігається на легких, кислих, лужних, багатих на карбонати ґрунтах, на торф’яних ґрунтах з високим вмістом органічної речовини та рухомого фосфору.
Наслідки дефіциту (Cu) міді для рослин:
- порушення росту і розвитку рослин, обміну речовин;
- зниження стійкості до збудників хвороб;
- руйнація хлорофілу;
- зменшення лігніфікації клітинних стінок і стійкості до вилягання;
- руйнація квіток і погіршення вуглеводного обміну у рослин пшениці після цвітіння.
Плануєш купувати великий об’єм?
І тобі потрібна знижка?
Замов дзвінок, вказавши свій телефон,
і ми зв’яжемося з цікавою пропозицією!
Плануєш купувати великий об’єм?
І тобі потрібна знижка?
Замов дзвінок, вказавши свій телефон,
і ми зв’яжемося з цікавою пропозицією!